logo Лого на Европейски технологичен университет
  • Връзки с обществеността Връзки с обществеността
  • Контакти Контакти
  • Карта на сайта Карта на сайта
  • Вход Вход
  • Език English
  • Университетът
  • Обучение
  • Кандидатстване
  • Студенти
  • Научна дейност
  • Международна дейност
  • Кариера и възпитаници
faculties_present_img
Начало » Университетът » Членство в организации » Международни » Сдружение Европейска федерация по хранителна наука и технологии (EFFoST)
  • Кое ни прави различни
  • История
    • Мисия, визия и стратегия
    • Акредитация
    • Членство в организации
      • Национални
      • Международни
    • Структура и управление
      • Структура
      • Общо събрание
      • Академичен съвет
        • Комисии към академичния съвет
      • Ректор
      • Зам.-ректори
      • Съвет на настоятелите
      • Контролен съвет
    • Кариера и развитие на учените в ТУ-София
      • Годишни отчети
      • Правилници
        • Приети от Академичния съвет
        • Приети от Общото събрание
      • Финансова информация
      • Оперативни програми
        • Развитие на човешките ресурси
        • Наука и образование за интелигентен растеж
        • Иновации и конкурентоспособност
      • Е-Университет
      • Факултети
      • Департаменти
      • Колежи
      • Училища
      • Връзки с обществеността
      • Защита на личните данни
      • План за равнопоставеност между жените и мъжете
      • Устойчиво развитие
      • Декларация за достъпност
      • Как да ни намерите

      Сдружение: Европейска федерация по хранителна наука и технологии (EFFoST)

      Европейската федерация по хранителна наука и технологии (EFFoST) работи за устойчивото развитие на хранителната промишленост и производството на здравословни храни последством обмен на знания. Като неправителствена организация с идеална цел, EFFoST поддържа по-нататъшното развитие на хранителната наука и технологии. EFFoST дава възможност на учените, инженерите, технолозите и бизнеса в областта на храните и релевантните области на науката, както и на европeйските творци на политики, да развиват нови и иновационни технологии в хранителните производства. Над 130 дружества, институти и университети от цяла Европа са колективни членове на EFFoST. EFFoST представлява европейски филиал на Международния съюз по хранителна наука и технологии (IUFoST), който на свой ред е член на Международния съвет за наука (ICSU), поддържан активно от ЮНЕСКО и ООН.

      • Развитие на АС
      • Годишник на ТУ-София
      • Кариера и възпитаници
      • Е-Университет
      • Връзки с обществеността
      • Научни форуми
      • Е-Публикации
      • Еразъм харта 2021-2027
      • E-mail
      • Медиите за нас
      • Оперативни програми
      • Научен електронен архив
      • Публични търгове
      • Е-mail Студенти
      • YouTube
      • СОПКОНИ
      • Издателство
      • Профил на купувача
      • Телефонен указател
      • Facebook

      Copyright © 2025 ТУ-София - ЦИР