faculties_present_img

"Стажове" - изложение на работодателите

Stajove za siteTU s loga.png

На 17 и 18 април 2018 год. ще се проведе изложението на работодатели – Стажове

Официалното откриване на събитието ще бъде на 17-ти април /вторник/ от 10:00 ч. във фоайето на Учебен блок 12 на Университета.

До момента участие са заявили 104  на брой работодатели, които ще се срещнат в рамките на два дни със студенти на ТУ-София / на 17.04 – в София, на 18.04 – във филиал Пловдив и във „Факултет и Колеж“ – Сливен/.

Всички представители на бизнеса ще имат възможност за директен контакт със студентите, като техни потенциални работодатели, и ще представят информация за своята дейност, за свободни стажантски позиции, за стипендиантски програми.

Чрез събитието студентите получават възможности за нови контакти, натрупват увереност при представянето си и правят първи стъпки в своята кариера.

„Стажове“ е най - голямото подобно университетско мероприятие в страната, в рамките на което бизнесът в България се запознава отблизо със своите бъдещи експерти, обучени в най-големия технически университет, създаващ компетентна и квалифицирана работна сила за нуждите на съществуващия пазар на труда.

Изложението се провежда за седма поредна година.

ЗАПОВЯДАЙТЕ!

Организатор на изложението: Център „Кариера и възпитаници (Алумни)“ на ТУ-София 

Медийни партньори: Инженер.БГ, Работа БГ, Bulgaria on air, в-к “Нов технически авангард“