faculties_present_img

Стипендиантска програма на АЕЦ "Козлодуй"

АЕЦ "КОЗЛОДУЙ" ЕАД стартира СТИПЕНДИАНТСКА ПРОГРАМА за учебната 2017/2018 г.

 

Ще бъдат предоставени стипендии на 5 обучаващи се студенти в бакалавърска степен и 4 – в магистърска от Технически университет – София:

За студенти от Технически университет – София, редовна форма на обучение в първи курс на бакалавърска програма по специалност “Топлоенергетика и ядрена енергетика”  – 5 стипендии.

За студенти от Технически университет – София, редовна форма на обучение в първи семестър на магистърска програма по следните специалности: 

“Ядрена енергетика”  – 2 стипендии

“Електроенергетика и електрообзавеждане” – 1 стипендия

“Автоматика, информационна и управляваща техника” – 1 стипендия

На одобрените по програмата ще бъде предоставена възможност за провеждане на стаж и практика в атомната централа, а след завършване – и трудов договор за работа по придобитата квалификация.

По този начин атомната централа подкрепя млади хора, като им съдейства да започнат кариерния си път в една от най-високотехнологичните сфери на българската индустрия и едновременно с това им дава възможност да се отдадат пълноценно на своето обучение. Така АЕЦ “Козлодуй” за пореден път засвидетелства готовността си да инвестира в човешкия капитал и специалната си ангажираност към професионалното изграждане и развитие на следващото поколение технически специалисти.

 

За допълнителна информация можете да се обърнете към доц. К. Филипов (filipov@tu-sofia.bg) или aec_podbor@npp.bg

Образец на автобиография