faculties_present_img

Официално откриване на компютърна зала за CAD-CAM-CAE обучение

CAD-CAM-CAE-laboratory.jpg

Академичното ръководство на Техническия университет – София и ръководството на Машиностроителния факултет Ви канят да присъствате на официалното откриване на компютърна зала за CAD-CAM-CAE обучение, за нуждите на факултета, която e оборудвана със съдействието на фирмите дарители – КАД Пойнт ЕООД, БиЕмДжи ООД и Аутодеск.

Дарението включва напълно оборудвана зала с компютри и Аутодеск софтуерни програми за най-съвременно тримерно проектиране за нуждите на всички студенти в ТУ-София. Целта на дарението е да предостави възможност на преподавателите в ТУ-София да провеждат своите редовни обучения и програми със студентите, като използват най-новите версии на програмите на Аутодеск за проектиране, дизайн и моделиране на всички етапи от инженерния процес, за създаване на нови детайли, елементи, възли, агрегати и цялостни машини.

Компютърната лаборатория ще бъде открита от проф. дтн инж. Георги Михов - ректор на ТУ-София, от директорите на фирмите дарители и Аутодеск. Ще присъстват преподаватели,студенти и чуждестранни партньори.

Заповядайте!

 

Място:

Технически университет – София, зала 4504 (блок 4 на ТУ - София)

Дата: 12.01.2017 г. от 11:00 часа

За повече информация:

 Пресслужба на ТУ – София

  тел.:02/ 965 2843

  pressoffice@tu-sofia.bg