faculties_present_img

"Стажове" - изложение на работодателите

Stajove_za_plazmite1.png

На 04 април 2017 год. ще се проведе изложението на работодатели – „Стажове“

Официалното откриване на събитието ще бъде от 10:00 ч. във фоайето на Учебен блок 12 на Университета.

Над 70 са участниците, които ще се включат в тазгодишното изложение /разположени на щандове в учебни корпуси 2 и 12/. Над 85% от тях имат в екипите си голям брой възпитаници на Университета.

Всички представители на бизнеса ще имат възможност за директен контакт със студентите, като техни потенциални работодатели, и ще представят информация за своята дейност, за свободни стажантски позиции, за стипендиантки програми.

Чрез събитието студентите получават възможности за нови контакти, натрупват увереност при представянето си и правят първи стъпки в своята кариера

„Стажове“ е най - голямото подобно университетско мероприятие в страната, в рамките на което бизнесът в България се запознае отблизо със своите бъдещи експерти, обучени в най-големия технически университет, създаващ компетентна и квалифицирана работна сила за нуждите на съществуващия пазар на труда. Изложението се провежда за шеста поредна година.

На 06 април 2017 год. ще се проведе изложение „Стажове“ и на територията на ТУ-София, филиал Пловдив. Заявилите работодатели до момента са около 40.  

Организатор на изложението: Център „Кариера и възпитаници (Алумни)“ на ТУ-София , с официална уеб страница career.tu-sofia.bg 

Медийни партньори: Инженер.БГ, Работа БГ, Bulgaria on air, в-к “Нов технически авангард“